Kuunteleva digimediatoimisto

Uniikkien webtoteutusten rakennusaineet ovat syventynyt suunnittelu, edistynyt tekninen osaaminen sekä viimeistelty visuaalisuus ja sisältö. Mutta vieläkin perustavampi taito on kyky kuunnella ja ymmärtää asiakasta sekä hänen tarvettaan. Mediascope Agency kokoaa parhaat digitaalisen mainonnan ammattilaiset työskentelemään yrityksesi parhaaksi.

Vuosikymmen kokemusta, kyky ajatella asiakkaan hyväksi

Tiimi

Tatu Koivu

Tatu Koivu
Project Manager, Owner

Tommi Laiho

Tommi Laiho
Web Developer

Mikko Sainio

Mikko Sainio
Web Developer

Anni Ringbom

Anni Ringbom
Web AD

4 erinomaista syytä valita Mediascope Agency

1 Ketterä tiimi

Olemme yrittäjävetoinen digitoimisto. Reagoimme asiakkaan tarpeeseen ketterästi ja mitoitamme palvelut kullekin asiakkaalle sopiviksi. Tiimimme on joukkue työhönsä intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia. Kommunikoimme projektin jokaisessa vaiheessa luontevasti sekä tiimin kesken että asiakkaan kanssa.

2 Laadukkuus

Osaamisemme sekä käyttämiemme avoimen lähdekoodin järjestelmien ansiosta voimme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöidyt toteutukset. Kustannustehokkuutemme rakentuu myös asiakastarpeen mukaan skaalautuvista työprosesseista. Hinnoittelumme sekä viestintämme mahdollisista jatkokehitystarpeista on läpinäkyvää.

3 Näkemyksellisyys

Digitoimisto Mediascope aloitti toimintansa Turussa vuonna 2008, ja siitä muodostui webtoteutuksiin keskittynyt Mediascope Agency syksyllä 2018. Vuosikymmenen aikana olemme työskennelleet erilaisilta toimialoilta tulevien, eri kokoisten yritysten kanssa. Suhtaudumme jokaisen asiakkaamme tarpeeseen ja tilanteeseen yksilöllisesti.

4 Ratkaisukeskeisyys

Yhdistämme uusia ratkaisuja ennakkoluulottomasti ja syvennymme kilpailuedun luomiseen asiakkaallemme. Suhtaudumme asiakkaan tarpeeseen ratkaisukeskeisesti ja annamme asiantuntijana mielipiteemme erilaisista toteutustavoista tavoitteeseen pääsemiseksi. Asiakkaanamme voit olla ylpeä yrityksesi uudesta verkkopalvelusta.