Ratkaiseva verkkosovellus

Monesti yrityksen on kannattavampaa kehittää verkkosovellus itsenäisesti sen sijaan, että se hyödyntäisi olemassa olevia ratkaisuja. Oman liiketoiminnan tarpeisiin räätälöity sovellus auttaa yritystä digitalisoimaan prosessejaan, palvelemaan asiakkaitaan paremmin ja jopa luomaan kilpailuetua muihin saman toimialan yrityksiin nähden.

Tarpeeseen suunniteltu sovellus tehostaa yrityksen prosesseja

Toiminnan hallintaan

ja tehostamiseen

Toiminnan hallintaan

Toteutamme loogisesti käytettäviä ja näyttäviä sovelluksia asiakkaan tarpeesta lähtien. Hyödynnämme moderneja ohjelmointikieliä ja -työkaluja. Osaamistamme ovat muun muassa uniikkien verkkopalveluiden sekä toiminnanohjaus- ja tilausjärjestelmien suunnittelu ja toteuttaminen.

Asiantuntevasti suunniteltu

ihmisten käytettäväksi

Asiantuntevasti suunniteltu

Käytettävyys, tavoitteellisuus ja prosessien kehittäminen ovat lähtökohtana applikaation suunnittelussa. Sovellus ratkaisee, kun on halu tehdä entistä tehokkaammin ja älykkäämmin. Määrittelemme ketterästi ratkaisun siihen tarpeeseen, johon sovellus kehitetään. Avoimeen lähdekoodiin pohjautuvan sovelluksen jatkokehittäminen on joustavaa ja kustannustehokasta.

Skaalautuva sovellus

luo rajattomia mahdollisuuksia

Skaalautuva sovellus

Kehittämämme verkkosovellukset toimivat selaimessa ja mobiililaitteissa. Sovellukseen on mahdollista toteuttaa rajapintoja, joiden avulla mahdollistetaan sen ominaisuuksien hyödyntäminen muissa järjestelmissä ja käyttöympäristöissä. Kaikki toteuttamamme ohjelmistot ja sovellukset ovat vankasti suojattuja ja asennetaan ainoastaan varmistettuihin palvelimiin.

Tekemiämme toteutuksia: