« työnäytteet

Finnish Painters

Taidemaalariliitto
2021

Referenssikuva 1 Finnish Painters
Referenssikuva 2 Finnish Painters
Referenssikuva 3 Finnish Painters

Taidemaalariliitto on vuonna 1929 perustettu Suomen ammattitaidemaalareiden valtakunnallinen järjestö.

Taidemaalariliitto oli päättänyt perustaa kuvataidealan ammattilaiselle ilmaisen yhteisen alustan jonka kautta he voivat tarjota tietoa alasta sekä sen ammattilaisista ja heidän töistään.
Sekä graafisen suunnittelun että teknisen toteutuksen sisältävä ratkaisumme auttaa vierailijoita keskittymään siihen mikä sivustolla on tärkeää, eli sen taitelijoihin ja heidän töihinsä.

Toteutus

Sivusto on toteutettu WordPressillä ja sinne on rakennettu ominaisuus jonka kautta ylläpitäjät voivat luoda taiteilijoille omat tilit joiden kautta he voivat muokata omia taitelijaprofiileitaan ja lisätä uusia taideteoksia vieralijoiden nähtäväksi. Ominaisuus on kuitenkin pidetty erossa WordPressin omasta hallinnasta, jolloin ainoastaan ylläpitäjät voivat vaikuttaa sivuston yleiseen toimintaan.

Sivuston muille vieralijoille on tehty ominaisuus jolla he voivat lisätä omia suosikkitaiteilijoitaan sekä -teoksia suosikkilistaansa josta ne ovat nopeammin löydettävissä. Ominaisuuden toiminta ei kuitenkaan vaadi vierailijoilta tilin luomista.

Avaa sivusto

« työnäytteet